- Solone uklejki
- Panga (tilapia) z pomidorami i cebulką
- Panga (tilapia) panierowana z sosem majonezowym
- Kotleciki z pangi po tajsku
- Panga mocno pikantna
- Sandacz z piekarnika
- Panga pieczona w liściach pora
- Karp duszony z papryką, pomidorami i cebulą
- Zupa rybna z ogniska
- Karaś z ogniska
- Sandacz w pomidorach
- Okonie w sezamowej panierce
- Karp z pomarańczą w śmietanowym sosie
- Rolada z pstrąga z serowym farszem
- Sandacz po śródziemnomorsku
- Karp w winnej galarecie
- Panga po włosku pieczona
- Sandacz w jarzynach
- Karp marynowany
- Tilapia w ostrym sosie
- Tilapia w zielonym sosie
- Tilapia saute
- Karp pieczony w maślanym sosie
- Karp w piwnym sosie
- Szaszłyk z pangi
- Karp z pieczarkami pieczony w folii
- Karp na pierzynce z kapusty
- Sandacz zapiekany z pomidorem i serem
- Karp w pomidorach
- Karp w jarzynach
- Sandacz po niemiecku
- Karp zapiekany
- Pieczone filety z pstrąga z serem ossau-iraty
- Sola zapiekana ze szpinakiem i serem bleu d’auvergne
- Sola w sosie z sera camembert
- Karp na parze na sposób chiński
- Karp w sosie maślanym
- Rolada z łososia z porami
- Morszczuk w winnym sosie zapiekany
- Marmitako z pangi
- Panga na pomidorach pieczona
- Zupa rybna śródziemnomorska pychotka
- Panga w zielonym pieprzu
- Morszczuk zapiekany po bermudzku
- Panga w porach
- Stek z tuńczyka pychotka
- Zapiekana sola z panierowanymi brokułami
- Młode ziemniaki ze szpinakiem i wędzonym łososiem
- Łosoś w sosie szczypiorkowym
- Karmazyn po seczuańsku gotowany na parze
Nowa odsłona popularnego portalu z przepisami kulinarnymi