- Jesiotr duszony w białym winie
- Pstrąg w orzechowej panierce
- Pstrąg douszny w białym winie
- Śledź z oliwą i octem
- Śledź w musztardzie z grzybkami
- Łosoś zapiekany z masłem
- Puree z dorsza
- Krokiety z tuńczyka
- Anchois w miętowym sosie
- Tuńczyk w oliwie
- Łososiowy placek
- Pieczona limanda z kaparami
- Dorsz w sosie czosnkowym
- Tuńczyk na liściach sałaty
- Szaszłyczki z mintaja
- Miecznik pieczony z oliwkami
- Duszony strzępiel
- Okoń duszony z papryką
- Filety rybne w kokosowej panierce
- Pstrągi z migdałami Moniki
- Fladra w maśle z orzechami
- Łosoś przykryty sosem musztardowo-koperkowym
- Saskimi z flądry
- Ryba z warzywami i pesto
- Krem z dorsza
- Pieczony sandacz Weroniki
- Rybka w białym sosie
- Racuchy z rybą
- Śledzie z marynaty w pomidorowym sosie
- Duszone śledzie z grzybami
- Śledzie w pomidorowej zalewie
- Kolorowe filety rybne na sposób dworski podane
- Pasta Weroniki ze śledziem
- Śledziowy pasztet a zimno
- Śledzie w pomidorowym sosie z jajem
- Śledzie marynowane z rodzynkami
- Śledzie przykryte burakami
- Przekładaniec ze śledzi i grzybków
- Tilapia lub panga po Tajsku
- Panga w sosie z boczku i pomidorów
- Pstrąg schowany w zupie pieczarkowej
- Dorsz z ryżem
- Naleśniki curry z rybą
- Korki ze śledzi w sosie
- Pasta z sardynkami
- Tureckie śledzie
- Duszona z sola z kawałkami kapusty
- Karp Martyny
- Śledzie w pikantnym sosie
- Łosoś schowany w fasolce i pomidorach
Nowa odsłona popularnego portalu z przepisami kulinarnymi