- Pstrąg wędzony z makaronem
- Ryba w ziołach
- Sardynki marokańskie z miętą
- Filet z pangi w sosie pomidorowym
- Karasie lub płocie z grilla
- Filety z ryby w cieście naleśnikowym
- Tuńczyk smażony z tymiankiem
- Sola smażona z boczkiem
- Małe rybki z patelni
- Kotlety z ryby Kaśki
- Pieczony łosoś Grażyny
- Ryba gotowana w śmietanie
- Pasta z wędzonej makreli z serkiem mascarpone
- Tuńczyk z zielonym mango
- Smażona ryba marynowana
- Ogony langusty w winie
- Miecznik w białym winie
- Karmazyn w sosie
- Jesiotr w sosie serowym
- Szczupak w sosie chrzanowo – cytrynowym
- Karp zapiekany z zmienikami
- Pstrąg w sosie z tokaju
- Sandacz w czerwonym sosie
- Korki śledziowe z kiełbasą i ogórkiem
- Śledzie zawijane z jogurtowym nadzieniem
- Śledzie smażone w winnym cieście
- Śledzie smażone na złoto
- Aromatyczny, pieczony filet z pangi lub tilapii
- Dorsz z warzywami po francusku
- Morszczuk duszony w winie
- Filety morszczuka w sosie wino-orzechowym
- Dorsz smażony w piwnym cieście
- Karp z suszonymi jabłkami
- Śledzie w białym winie
- Karp w piwie z rodzynkami
- Karp w czerwonym winie
- Łosoś duszony w winie
- Pstrąg pieczony z sosem winnym
- Fish burger Iwony
- Karp duszony w piwie Igi
- Śledziowa układanka
- Pikantny tatar
- Pieczony łosoś z anchois
- Jesiotr zapiekany z serem
- Opiekana ryba z zalewie pomidorowo-octowej
- Expresowe śledzie
- Sandacz pieczony Marceliny
- Ryba faszerowana kalmarami
- Śledzie w czerwonym sosie
- Pstrąg pieczony Ilony
Nowa odsłona popularnego portalu z przepisami kulinarnymi