Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Sandacz pieczony Marceliny

 

Składniki:

  • 3 małe cukinie
  • 1 średnia cebula
  • 2 łyżki oliwy
  • 200 ml wytrawnego białego wina
  • 4 filety z sandacza
  • sól
  • pieprz
  • 80 dag ziemniaków
  • 1 pęczek natki pietruszki
  • 2 średnie pomidory

 

 

Sposób przyrządzenia:
Cukinie oczyścić, umyć, pokroić w kostkę. Cebulę obrać, pokroić w
kosteczkę. Mocno rozgrzać na patelni łyżkę oliwy, smażyć na niej cukinię
z cebulką kilka minut, nie przerywając mieszania. Przyprawić solą i
pieprzem. Podlać białym winem. Całość przełożyć do żaroodpornej formy.
Filety umyć, obsuszyć, posypać solą i pieprzem. Przełożyć do formy na
warstwę cukinii. Całość skropić łyżką oliwy. Wstawić do wcześniej
rozgrzanego piekarnika, piec 20 minut w temperaturze 150 stopni. W tym
czasie ziemniaki obrać, wypłukać. Gotować 20 minut w osolonej wodzie na
średnim ogniu. Odcedzić je po 20 minutach. Natkę pietruszki umyć i
osuszyć, listki oderwać od gałązek, drobno posiekać. Pomidory umyć i
pokroić w kostkę. Upieczone filety posypać natką pietruszki i kostkami
pomidora. I na tym koniec, SMACZNEGO! 🙂

Przepis nadesłany na Super Konkurs Pychotki przez Marcelina Wyrwa

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *