Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: skałdniki

Przekąska z cukinii

Składniki: 1 cukinia 10dag.tyżu 1 szt. piersi z kurczaka 2 czerwone papryki 1/2 czerwonej cebuli 1/2 kuli mozzaerlli ząbek czosnku sól pieprz Przygotowanie: Ryż ugotować w osolonej wodzie, osączyć i ostudzić. Mięso natrzeć solą, pieprzem i pokroić w kostkę. Przesmażyć na oleju dodając zmiażdżony czosnek, pokrojone w kosteczkę papryki, pokrojoną w krążki cebulę, i ryż.…

Borowiki w chrupiącej panierce

Składniki: 1/2 kg. borowików 3 łyżki bułki tartej 3 łyżki maki jajko sól pieprz olej 1/2 pęczka  natki pietruszki   Przygotowanie: Grzyby oczyścić, odciąć korzonki i zalać letnią przegotowaną wodą. Odstawić na noc, a następnego dnia ugotować w tej samej wodzie w której się moczyły. Odcedzić. Oprószyć pieprzem. Jajko rozbełtać z solą. Grzyby obtaczać w…

Bomba witaminowa

Składniki: 20 dag. piersi z kurczaka 20dag.fasolki szparagowej 2 pomidory 1 czerwona cebula 1 główka sałaty 2 brzoskwinie sól pieprz oliwa Przygotowanie: Fasolkę ugotować w osolonym wrzątku. Mięso natrzeć solą i pieprzem i pokroić w plastry. Brzoskwinie obrać, a miąższ pokroić w kostkę. Mięso i brzoskwinie ułożyć na ruszcie i grillować 15 minut. Sałatę porwać…

Zupa rybna z warzywami (MG)

Składniki: 1/2 kg. białej ryby 1 papryka 1 por 1 cytryna 1/2 szklanki śmietany sól łyżka mąki kilka listków natki pietruszki listek laurowy pieprz 1o1/2 litra wody Przygotowanie: Rybę kroimy w plastry jednakowej wielkości. Por siekamy w kosteczkę. Paprykę oczyszczamy z gniazd nasiennych i kroimy  na równe krążki i grubości 1cm.Do garnka wlewamy wodę, a…