Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Rolada wołowa z białą kapustą

 

Składniki:

 

  • 1 kg. wołowiny bez kości
  • 35 dag. kapusty
  • 1 cebula
  • 1 czerwona papryka
  • 20dag. pieczarek
  • sól
  • 100ml. czerwonego wytrawnego wina
  • łyżka koncentratu pomidorowego
  • łyżka sosu sojowego
  • łyżka ziół prowansalskich
  • 2 łyżki mąki
  • pieprz
  • pieprz mielony
  • kminek
  • olej
  • masło
  • trochę wody

Przygotowanie:
Kapustę szatkujemy, cebulę siekamy, paprykę kroimy w paski, a pieczarki na ćwiartki. Na rozgrzanym na patelni maśle szklimy cebulę, dodajemy resztę warzyw i zioła prowansalskie. Oprószamy kminkiem i dusimy 10 minut na wolnym ogniu. Wołowinę myjemy pod bieżącą wodą, osuszamy papierowym ręcznikiem, kroimy wzdłuż i rozkładamy płat. Na mięso nakładamy farsz, zwijamy, związujemy nicią i nacieramy z wierzchu solą i pieprzem. W naczyniu żaroodpornym rozgrzewamy olej i podsmażamy roladę. Następnie podlewamy wodą i dusimy godzinę w temp. 180 stopni. Następnie pieczeń wyjmujemy, a powstały sos zagęszczamy mąką ,dodajemy wino, koncentrat pomidorowy i sos sojowy. Mieszamy i gotujemy 15 minut. Przyprawiamy do smaku Warzywkiem. Pieczeń kroimy na kawałki i polewamy sosem.
 „Przepis nadesłany na konkurs Faceci od Kuchni przez Marzena Gad”

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *