Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: wołowina

Gulasz wołowy Karoliny

Masz dziś ochotę na pyszny gulasz wołowy na obiad? Wypróbuj przepis Karoliny. Do jego wykonania potrzebujesz: mięsa wołowego, cebuli, papryki i koncentratu pomidorowego. 
 

Składniki:

  • 500 g mięsa wołowego
  • 4 cebule 
  • 1 czerwona papryka 
  • 1 łyżeczka papryki mielonej słodkiej
  • ½  łyżeczki papryki ostrej
  • 2 łyżeczki koncentratu pomidorowego
  • 1 łyżka smalcu 
  • sól
  • pieprz
 

Stek wołowy przepisu Marka

Podaliśmy przepis na steka rybnego, a teraz przyszedł czas na przepis na prawdziwego steka z soczystej wołowiny. Przepis zawiera: mięso z udźca wołowego, białe wino, rozmaryn i oliwę z oliwek. 
 

Składniki:

  • 70 dag mięsa z udźca wołowego
  • 150 ml białego wytrawnego wina
  • 4 łyżki musztardy 
  • 3 łyżki octu jabłkowego
  • 3 łyżki oliwy
  • 1  łyżka świeżego rozmarynu
  • sól
  • pieprz

Wołowina duszona z ziemniakami

Poszukujesz nowych przepisów na potrawy z wołowiny? Idealnie trafiłeś. Dziś przepis na duszoną wołowinę z ziemniakami. Przepis zawiera: wołowinę, pieczarki, ziemniaki, koncentrat pomidorowy. 
 

Składniki:

  • 40 dag chudego mięsa wołowego 
  • 1 kg ziemniaków
  • 30 dag pieczarek
  • 1 cebula
  • 3 ząbki czosnku
  • 2 łyżki koncentratu pomidorowego 
  • olej
  • słodka papryka w proszku
  • sól
  • pieprz

Szaszłyki z zrazówki wołowej

Przedstawiamy  wiele ciekawych i pysznych przepisów na grilla. Tym razem przygotowaliśmy szaszłyki z wołowiny. Aby je przyrządzić oprócz mięsa potrzebujesz składników na marynatę: czosnku, soku z cytryny, gorczycy, kolendry i kminku. 

Składniki:

  • 600 g zrazówki wołowej
  • 2-3 ząbki czosnku
  • 2 łyżki soku z cytryny
  • 1 łyżeczka mielonych nasion gorczycy
  • 1 łyżeczka mielonych nasion kolendry
  • ½ łyżeczki mielonego kminku
  • łyżka miodu
  • 2 łyżki oleju
  • 3-4 gałązki melisy
  • łyżeczka soku z cytryny
  • sól
  • pieprz