Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: smaczne

Faszerowane migdałami gruszki chińskie

Składniki: 2 duże gruszki chińskie karmel Farsz: 6 łyżek rozpuszczonego masła ¼ szklanki brązowego cukru 1/3 szklanki suszonych żurawin lub rodzynek 1/3 szklanki płatków migdałowych 1 łyżeczka cukru waniliowego 3 łyżki błyskawicznych płatków owsianych szczypta cynamonu Sposób wykonania: Gruszki umyć, osuszyć, przekroić na połowę, osunąć rdzeń i gniazda nasienne. Składniki farszu wymieszać dokładnie. Z każdej…

Gruszki chińskie w syropie z czerwonego wina

Składniki: 4 gruszki chińskie 2 szklanki czerwonego wina 2 szklanki wody 20 dkg cukru szczypta cynamonu mielonego 2 goździki Sposób wykonania: Gruszki umyć, osuszyć, obrać ze skórki. Obrane owoce umieścić w odpowiednio dużym rondlu, dodać pozostałe składniki, doprowadzić do wrzenia, gotować 30 minut kilkakrotnie obracając gruszki. Miękkie gruszki wyłożyć na salaterki deserowe. Wywar nadal gotować…

Koktajl pomidorowo-paprykowy

Składniki: ¾ szklanki przecieru pomidorowego 1 mała papryczka chili 1 ½ łyżki otrąb pszennych ½ szklanki wody mineralnej niegazowanej Sposób wykonania: Z papryczki usunąć  pestki, połączyć  z przecierem pomidorowym otrębami pszennymi i ½ szklanki wody mineralnej niegazowanej. Zmiksować. Doskonały koktajl na obniżenie ciśnienia krwi.