- Smażony szczupak Ilony
- Pasta rybna Ilony
- Karp w dzwonkach duszony w piwie
- Pasta ze szprotek
- Smażona ryba w marynacie
- Śledzie cioci Zofi
- Śledzie w sosie z rzodkiewką
- Śledziowe koreczki z ogórkiem
- Pikantne śledzie
- Sardynki w sosie
- Łososiowa przystawka
- Łososiowa przekąska
- Paszteciki z anchois
- Karp z pieczarkami Ilony
- Szczupak gotowany
- Pstrąg z migdałami Ilony
- Ryba w piwnym cieście
- Kotlety z masy rybnej
- Śledzie z groszkiem i korniszonami
- Śledzie w majonezie Ilony
- Śledzie w oleju Ilony
- Śledzie w śmietanie
- Rolmopsy Ilony
- Szczupak w sosie chrzanowym
- Faszerowany szczupak
- Dorsz w sosie pomidorowym
- Gracki dorsz
- Galareta rybna
- Ryby w occie
- Łosoś na przystawkę
- Lin duszony w winie z pieczarkami
- Sandacz w winie
- Piskorze smażone
- Dorsz zapiekany z mlekiem i ziemniakami
- Jesiotr duszony w winie
- Bieługa gotowana
- Pstrąg w białym winie
- Kotlety rybne Ewy
- Leszcz w słoninie
- Karasie smażone w śmietanie
- Dorsz z ziemniakami i jajkami
- Ryba zapiekana z chrzanem
- Fladra smażona na złoto
- Dorsz w jajecznym maśle
- Złoty łosoś
- Karp z czosnkiem
- Smażony karp nadziewany kiszoną kapustą
- Pstrąg pieczony z pieczarkami
- Karasie smażone z miodem i żurawinami
- Dorsz zapiekany w cebuli
Nowa odsłona popularnego portalu z przepisami kulinarnymi