Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Gracki dorsz

Ryba:

  • dorsz 60 dag
  • mąka pszenna 3 dag
  • olej 40 ml
  • sól
  • natka pietruszki

    Sos:

  • olej 50 ml
  • marchewka 25 dag
  • pietruszka 10 dag
  • seler 15 dag
  • cebula 10 dag
  • koncentrat pomidorowy 10 dag
  • musztarda 1 łyżeczka
  • cukier
  • papryka słodka mielona
  • ziele angielskie
  • liść laurowy
  • sól
  • pieprz
  • zielenina

    Sposób przyrządzenia:
    Filety rybne z dorsza należy posolić, obsypać mąką, usmażyć bez
    panierowania na rozgrzanym na patelni tłuszczu. Wszystkie warzywa należy
    oczyścić, obrać, a następnie umyć i pokroić w paseczki. Warzywa należy
    podsmażyć na rozgrzanym na patelni oleju, gdy będą już miękkie należy
    dodać do nich koncentrat pomidorowy, przyprawić do smaku przyprawami,
    dodać ziele i liść, od czasu do czasu warzywa należy podlewać wodą.
    Poddusić do miękkości. Dorsza po usmażeniu należy ułożyć na półmisku i
    zalać sosem, przyozdobić posiekaną zieleniną.

    Przepis nadesłany na Super Konkurs Pychotki przez albertos

     

  • Dodaj komentarz

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *