Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Szczupak w sosie chrzanowym

Składniki:

  • filety ze szczupaka 1,5 kg
  • cebula 2 sztuki
  • białe wino 2 szklanki
  • wywar z ryby 0,6 litra
  • masło 3/4 kostki
  • tarty chrzan 6 dag
  • świeży chrzan 6 dag
  • śmietana 1,5 szklanki
  • natka pietruszki
  • sól
  • pieprz

    Sposób przyrządzenia:
    Filety ze szczupaka należy podzielić na dowolne porcje. Cebulkę po
    obraniu z łupinek należy pokroić w kosteczkę. Do garnka należy wrzucić
    masło i cebulkę, zeszklić dokładnie, wlać wino, a po odparowaniu dodać
    wywar z ryby, chrzan i doprowadzić do wrzenia. Po doprawieniu do smaku
    solą i pieprzem należy włożyć porcje szczupaka. Wszystko razem należy
    gotować około 10 minut. Wywar z gotowania ryby należy odlać, zostawić
    jego niewielką ilość. Do pozostawionego wraz z rybą w garnku wywaru
    należy dodać tarty chrzan, masło jakie zostało, śmietankę 36 % i
    wszystko razem zagotować doprawiając w miarę potrzeby solą oraz
    pieprzem. Po ugotowaniu i rozłożeniu na talerze rybę należy polać sosem
    chrzanowym z gotowania i posypać natką pietruszki.

    Przepis nadesłany na Super Konkurs Pychotki przez albertos

     

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *