- Gulasz rybny Wandy
- Ryba po japońsku
- Łosoś po katalońsku
- Ryba po meksykańsku
- Kotlety rybne z serem
- Ryba po grecku Goplany
- Śledź po królewsku z jajkiem
- Rybne twarzyczki
- Dorsz z kawałkami pomidorów
- Makrele w papilotach
- Ryba w chipsach
- Śledzie po kaszubsku
- Delikatny mus z dorsza
- Tuńczyk w sosie Anny
- Ryba z kawałkami ananasa
- Ryba w maślanym sosie
- Pasta z makreli z białym serem
- Koperty z farszem tuńczykowym
- Flądra z ciepłym winegretem
- Sandacz pieczony w folii
- Dorsz w migdałowej panierce
- Filet z pangi lub tilapii w pieprzu Kajeńskim panierowany
- Śledzie z zieloną papryką
- Filet z pangi lub tilapii z pesto i pomidorami
- Ryba zapiekana na szpinaku
- Pasztet z dorsza z łososiem
- Filety rybne z chrupiącym boczkiem
- Filet z dorsza kolorowy i pikantny
- Pikantna pasta rybna
- Gotowane pstrągi
- Filet z dorsza w serowej skorupce
- Śledzie z fasolką
- Filety rybne zapiekane z papryka i pomidorami
- Sandacz zapiekany z czosnkiem
- Dzwonka łososia zapiekane z serem
- Filety dorsza z ananasem i porami
- Dorsz na makaronie
- Dorsz na zielonej papryce
- Sum duszony z zmienikami i marchewką
- Panga lub dorsz z piekarnika
- Tilapia lub panga w pikantnej panierce
- Filet z łososia pieczony z młodymi ziemniakami
- Sandacz duszony w białym winie
- Karp w majonezowo pietruszkowej panierce
- Filet z dorsza z cytrynowym dressingiem
- Dorsz w folii pieczony z miodowo musztardowym sosem
- Pasta z sardynek z żółtym serem
- Pasta śledziowa z serem
- Filet z pangi w pomidorkach, oliwkach i kaparach
- Śledzie smażone z miodem i żurawinami
Nowa odsłona popularnego portalu z przepisami kulinarnymi