Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Łosoś po katalońsku

Składniki:

  • 1 świeża papryka
  • 1 marynowana papryka
  • 4 ziemniaki
  • 3 pomidory
  • 4 ząbki czosnku
  • 1i1/2 cebuli
  • 30 dag. świeżego łososia
  • 150 ml. białego wina
  • sok z cytryny
  • sól
  • pieprz
  • zioła prowansalskie
  • oliwa do smażenia

    Przygotowanie:
     Umyte ziemniaki ze skórką pokroić w plastry około 0,5 cm grubości. następnie na rozgrzanej patelni podsmażyć. Dokładnie przyprawić solą, pieprzem i ziołami . Do smażących się ziemniaków dodać pokrojoną w plastry paprykę, pokrojone ząbki czosnku, kawałki pomidorów bez skorki i krążki cebuli. wszystkie warstwy warzyw doprawiamy przyprawami . Po około 10 min smażenia się warzyw na wierzch położyć  osolona rybę. Podlać  białym winem. dusić  pod przykryciem około 30 min pamiętając o delikatnym mieszaniu potrawy. Przed podaniem rybę należy skropić sokiem z cytryny.

    Przepis nadesłano na Konkurs Kuchnie Świata przez Marzenę

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *