Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: potrawy z ryb

Szaszłyki z węgorza

Składniki: 80 dag węgorza 4 kromki chleba sól pieprz Sposób wykonania: Oczyszczonego węgorza pokroić na mniejsze kawałki, które oprószyć solą. Następnie cebulę pokroić na plastry a chleb w kostkę. Nabijać na przemian na patyczki od szaszłyków. Wstawić do rozgrzanego piekarnika i piec około 30 minut.

Kotlety rybne

Składniki: 1 kg mięsa z miruny 1 mała główka czosnku 1 pęczek koperku 2 jajka 1 namoczona bułka kajzerka/odciśnięta/ 1 cebula sól, pieprz do smaku 1 łyżeczka masła smalec do smażenia bułka tarta do panierowania Sposób przyrządzenia: Mięso przepuścić przez maszynkę, dodać przeciśnięty  przez praskę  czosnek, posiekany koperek, jajko i odciśniętą bułkę, doprawić do smaku…

Okoń z bazylią

Składniki: 80 dag filetów okonia 3 łyżki mąki 2 łyżki posiekanej bazylii 3 łyżki oliwy z oliwek 1 łyżeczka ziołowej przyprawy sól pieprz Sposób wykonania: Oczyszczonego okonia oprószyć solą, pieprzem oraz przyprawą do ryb. Następnie obtoczyć ją  w mące i smażyć na rozgrzanej oliwie z oliwek z obu stron na złoto. Pod koniec smażenia posypać…

Tilapia z cebulą

Składniki: 1 kg filetów z tilapii 1 cebula 2 łyżki oliwy z oliwek 1 łyżeczka estragonu sól pieprz Sposób wykonania: Cebulę drobno posiekać po czym wymieszać ją z oliwą z oliwek. Doprawić do smaku estragonem, solą oraz pieprzem. Powstałą mieszankę przełożyć na filety rybne i odstawić całość na 30 minut. Po tym czasie piec ryby…