Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Ryba po grecku Goplany

Składniki

  • rybka filety np mintaj
  • marchewki
  • pietruszki
  • seler
  • cebula
  • groszek z puszki ( ja dodaje )
  • mąka, jajko, bulka tarta do panierowania ryby ( można tylko obtoczyć w mace )
  • sol i pieprz
  • olej
  • koncentrat pomidorowy
  • ziele angielskie
  • liść laurowy

    Sposób wykonania:

    1.  Najwięcej daje sie marchewki. Warzywa zetrzeć na tarce o grubych oczkach i podsmażyć z cebulą na oleju aż zmiękną z liściem laurowym i zielem ang., można odrobinę podlać bulionem warzywnym i dusić. Pod koniec dodać parę łyżeczek przecieru i groszek. Doprawić do smaku. Rybkę pokroić w paski szer. ok 4 cm ( lepiej sie potem nabiera bo duże kawałki sie lamia )posolić i popieprzyć i opanierować, Smażyć na oleju. Jak juz wszystko gotowe to układamy to warstwami w naczyniu zaczynając i kończąc na jarzynkach

      Przepis nadesłano na Konkurs Kuchnie Świata przez Goplane

  • Dodaj komentarz

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *