Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Makaron pene z mięsem mielonym i sosem węgierskim z pieczarkami

 Składniki

  • opakowanie makaronu pene
  • ok pół kilograma mięsa mielonego
  • 20 dag pieczarek
  • duża cebula
  • puszka kukurydzy
  • świeża czerwona papryka
  • puszka pomidorów
  • olej

    Sposób wykonania:
    Pieczarki i cebule pokroić podsmażyć przez chwile na odrobinie oleju po czym dodać mięso mielone, ciągle mieszając  by mięso sie nie "zbiło" w kule. Wstawiamy wodę ( można wrzucić kostkę rosołową lub kostkę z oliwą i ziołami Knorr ) i gotujemy makaron do miękkości. Do podsmażonego mięsa dorzucamy paprykę pokrojoną w kosteczkę oraz pomidorki z puszki wraz z zalewą. Chwile dusimy, doprawiamy, pod koniec dodajemy odsączoną kukurydze tak by sie tylko lekko podgrzała.

    Serwujemy z makaronem. Sos pasuje również do ryżu.

    Przepis nadesłano na Konkurs Kuchnie Świata przez Goplane

  • Dodaj komentarz

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *