Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Morszczuk duszony w winie

Składniki:

  • 75 dag filetów z morszczuka
  • ½ cytryny
  • 5 dag suszonych śliwek
  • 2 łyżki rodzynek
  • olej słonecznikowy
  • 1 łyżka mąki
  • 2 jabłka
  • 1 cebula
  • ½ łyżeczki cynamonu
  • 4-5 goździków
  • pieprz
  • 100 ml białego wytrawnego wina
  • 5 dag orzechów włoskich
  • szczypta cukru
  • sól

Sposób wykonania:

  1. Filety skropić sokiem z cytryny oraz oprószyć solą.
    Obtoczyć je w mące i obsmażyć na gorącym tłuszczu.
    W między czasie wydrylowane śliwki obgotować a rodzynki sparzyć wrzątkiem.
    Następnie obrać jabłka i pokroić je w plasterki a cebulę posiekać i wrzucić do ryby.
    Dodać jeszcze śliwki, rodzynki, cynamon oraz goździki.
    Doprawić do smaku solą oraz pieprzem i zalać całość winem oraz wywarem ze śliwek.
    Trzymać na ogniu około 20 minut pod przykryciem.
    Gdy jabłka zaczną robić się miękkie dodać jeszcze posiekane orzechy.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *