Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Łosoś schowany w fasolce i pomidorach

Składniki:

  • 4 filety z łososia
  • 30 dag fasolki szparagowej
  • 20 dag pomidorków koktajlowych
  • 1 cebula
  • 1 czerwona papryka
  • 10 dag czarnych oliwek bez pestek
  • garść rukoli
  • 2-3 ząbki czosnku
  • 4 łyżki oliwy
  • sok z cytryny
  • sól
  • pieprz

Sposób wykonania:

  1. Filety oprószyć solą oraz pieprzem i skropić sokiem z cytryny, wstawić na 20 min do lodówki
    W między czasie fasolkę pokroić na kawałki i gotować w osolonej wodzie ok. 6-8 min. a paprykę pokroić w kostkę.
    Następnie filety smażyć na rozgrzanej oliwie ok. 5 min, wówczas filety wyjąć a na ta samą patenie wrzucić posiekaną cebulę oraz paprykę, nie przerywając  mieszania smażyć ok. 2 min. po czym dodać fasolkę, oliwki oraz pomidorki przekrojone na połówki.
    Trzymać na ogniu kolejne 3 min, doprawić do smaku solą, pieprzem oraz rozgniecionym czosnkiem.
    Filety przykryć warzywami i posypać listkami rukoli.

    Przepis nadesłany na konkurs "Muza Ramsaye" przez Małgorzatę T

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *