- Ryba po Polsku
- Ryba smażona panierowana
- Wędzony łosoś z kawiorem
- Szczupak pieczony
- Gulasz z dorsza i pieczarek
- Filety z dorsza po warmińsku
- Ryba pieczona
- Pstrąg w zielonym majonezie
- Karp na słodko
- Śledzie wykwintne
- Śledzie w oleju
- Smażona ryba z sałatką ziemniaczaną
- Pasztet z łososia
- Pulpety z dorsza po żydowsku
- Ryba gotowana po wdzydzku
- Flądra pod pierzynką
- Lumpia z łososiem ( ze zdjęciami )
- Szczupak po warmińsku
- Filet z dorsza ze szpinakiem*
- Pstrąg w pieczarkach
- Ryba po Gdańsku
- Kulki rybne
- Pstrąg po Orlicku
- Filety z dorsza faszerowane
- Sushi
- Żabnica w liściach banana z przyprawami
- Dorsz w sosie wiosennym
- Pstrąg faszerowany kaszą i ryżem
- Pstrąg po meksykańsku*
- Roladki z flądry w sosie pietruszkowym
- Flądra w sosie krewetkowym
- Zębacz
- Łosoś na parze z olejem Tabasco
- Dorsz w sosie teksańskim
- Śledzie nadziewane w papilotach
- Dorsz w sezamie
- Dorsz zapiekany w sosie chrzanowym
- Klopsiki z pstrąga
- Pasta z makreli na kanapkę
- Flądra z boczkiem
- Dorsz romantyczny II
- Dorada w cytrusach po grecku*
- kotlety rybne z krążkami jabłek
- Śledzie duszone z jabłkami
- Szaszłyki z ryb
- Roladki z pstrąga w białym winie
- Pstrąg na niebiesko
- Śledzie w owsiance
- Salceson z sandacza
- Dorada w sosie kokosowym
Nowa odsłona popularnego portalu z przepisami kulinarnymi