Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Szaszłyki z ryb

Składniki:

  • 80 dag filetów np. z okonia
  • 5 łyżek wódki
  • 7 łyżek pikantnego sosu sojowego
  • 1 czerwona papryka
  • 2 pory
  • 35 dag kiełków fasoli z puszki
  • 25 dag kiełków soi z puszki
  • 1 ząbek czosnku
  • 1,5 dag świeżego imbiru
  • 7 łyżek oleju 1 łyżeczka cukru
  • 2 łyżki octu winnego
  • 5 łyżek pikantnego keczupu
  • sól

Wykonanie:
Filety opłukać, osuszyć i pokroić w kostkę. Wódkę wymieszać z 5 łyżkami sosu sojowego. Do tej marynaty włozyć rybę i odstawić na 30 minut, następnie rybę wyjąć i nabić na patyczki do szaszłyków. Pory umyć i pokroić w paski. Paprykę przepołowić, po usunieciu gniazda nasiennego również pokroić w paski. Kiełki soi i fasoli osączyć z zalewy.Czosnek i imbir posiekać wraz z porami i papryką. Smażyć ok 5 minut na 3 łyżkach oleju. Dodać kiełki soi i fasoli, podgrzewać jeszcze 1-2 minuty. Całość doprawić octem winnym, cukrem, solą keczupem oraz pozostała porcją sosu sojowego.Pozostałą część oleju rozgrzać i smazyć szaszłyki 5-6 minut z każdej strony. Idelnie smakują i wygladają podane z duszonymi warzywami.
Przepis nadesłała na II Edycję Konkursu Renata Dusza 27-300 Lipsko ul.Śniadeckiego 3a/18

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *