
Składniki:
- ½ szkl pikantnego ketchupu
- 2 łyżki oliwy z oliwek
- ½ łyżeczki sambalu
- 1 ząbek czosnku
- 4 łyżki masła z orzeszków arachidowych
- 4 łyżki jasnego sosu sojowego
- sok z ½ cytryny
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: ½ kg gruszek ½ kg dyni 1 szkl octu winnego 1 szkl cukru kilka goździków szczypta imbiru ½ cytryny Sposób wykonania: Do rondelka wlać szklankę wody i octu. Dodać goździki, imbir, cukier oraz skórkę z cytryny. Doprowadzić do wrzenia. W między czasie obrać gruszki, pokroić na mniejsze kawałki, usuwając gniazda nasienne. Włożyć je gotującej…
Składniki: 1 szkl octu ½ szkl oliwy z oliwek 1 szkl madery 1 cebula 1 listek laurowy 1 łyżeczka suszonego estragonu sól pieprz Sposób wykonania: Ocet wymieszać z oliwą z oliwek. Dodać maderę, posiekaną cebulę, listek laurowy oraz estragon. Ponownie wymieszać i doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Do powstałej marynaty włożyć mięso i odstawić…
Składniki: 1 kg owoców: śliwek, jabłek, gruszek 1 szkl cukru kilka goździków kawałek kory cynamonu kilka ziarenek pieprzu kilka ziarenek ziela angielskiego 1 łyżeczka kwasku cytrynowego Sposób wykonania: Wodę z dodatkiem ½ łyżeczki kwasku cytrynowego zagotować. W miedzy czasie gruszki i jabłka obrać, pokroić na mniejsze kawałki usuwając gniazda nasienne po czym szybko włożyć na…