Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: marynaty

Węgierki w marynacie

Składniki: 1 kg węgierek 1 szkl octu winnego 1 szkl wody 15 dag cukru kilka goździków kawałek kory cynamonu kilka ziarenek ziela angielskiego kilka ziarenek pieprzu Sposób wykonania: Śliwki przekroić na połówki usuwając pestki po czym zasypać je cukrem i odstawić na 15 minut. W między czasie ocet winny wymieszać z wodą i doprowadzić do…

Marynowane śliwki Piotra

Składniki: 1 kg śliwek 1 ½ szkl octu jabłkowego kilka ziaren pieprzu 2 listki laurowe kilka ziaren ziela angielskiego 4 łyżeczki cukru ½ łyżeczki soli Sposób wykonania: Śliwki przekroić na połówki usuwając pestki po czym ułożyć je w wyparzonych słoikach. Następnie ocet jabłkowy wlać do rondelka, dodać pieprz, listki laurowe, ziele angielskie, sól oraz cukier.…

Marynowana cebula

Składniki: 1 kg małych cebulek ½ l białego wytrawnego wina 1 szkl 6%octu winnego 1 strączek papryczki chili kilka ziaren pieprzu kilka ziaren ziela angielskiego 1 listek laurowy 1 łyżeczka ziaren gorczycy 1 łyżeczka kurkumy 3 łyżki cukru 1 ½ łyżeczki soli Sposób wykonania: Cebulki przełożyć do miski i zalać je 1 szklanką wrzącej osolonej…

Marynata limonkowa

Składniki: 1 łyżka startej skórki z limonki 1/3 szkl soku z limonki ¼ szkl sosu rybnego 3 łyżki brązowego cukru 2 łyżki ketchupu 2 łyżki sosu hoisin 1 łyżka posiekanego imbiru 1 łyżka posiekanej papryczki chili 2 ząbki czosnku Sposób wykonania: Sok i skórkę z cytryny wymieszać z sosem rybnym po czym dodać jeszcze sos…