- Kotlety siekane z ryby
- Karp wigilijny II
- Węgorz z pieczarkami
- Sandacz po polsku z jajkiem
- Pulpety rybne w galarecie*
- Pulpeciki z ryby*
- Pyszna rybka z cebulką
- Wigilijny pstrąg w sezamie
- Karp gotowany w jarzynach
- Karp marynowany
- Wigilijny karp faszerowany
- Dorsz wigilijny dietetyczny
- Pstrąg w papilotach
- Łosoś wykwintny
- Karp w galarecie
- Karp wigilijny
- Ryby po japońsku
- Stek z łososia norweskiego w papilocie
- Ryba po kantońsku
- Sola faszerowana
- Pulpeciki rybne w galarecie
- Sandacz lub szczupak szpikowany
- Szczupak w naturalnym sosie
- Pstrąg w zielonych ogórkach
- Pstrąg z grilla
- Pstrąg spełnione marzenie
- Karp, leszcz lub lin w szarym sosie
- Karmazyn pieczony
- Śledzie smażone nadziewane
- Śledzie smażone
- Świeży śledź po bosmańsku
- Jesiotr w szpinakowej skorupie
- Pulczi ze śledzia – Kaszubskie specjaly 4
- Śledzie w kapuście – Kaszubskie specjaly
- Smażone wątróbki dorszowe
- Sandacz w majonezie
- Galaretka z ryb
- Łosoś w krewetkowym sosie
- Łosoś monia
- Fileciki z karpia duszone w liściach szpinaku*
- Grillowana ryba z Ananasowym Sambal
- Ryba po indyjsku z sosem ogórkowym
- Pieczony łosoś w sosie cytrusowo-jogurtowym
- Pulpetti tal-Makku
- Jamajskie placki rybne
- Łosoś na patyku
- Ryba w sosie imbirowym
- Sajgonki z łososia
- Śledzie w panierce owsianej z sosem musztardowym
- Pasta z wędzonej ryby
Nowa odsłona popularnego portalu z przepisami kulinarnymi