Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Grillowana ryba z Ananasowym Sambal

Składniki:


• 4-6 steków rybnych ze skórą (dorsz lub inna zwarta biała ryba)
• 2 ząbki czosnku- drobno posiekane
• około 100 g cebuli pokrojonej w kostkę
• 1/2 ananasa – obranego i pokrojonego w kostkę 1×1 cm (może być z puszki)
• 2 świeże papryczki chili – drobno posiekane
• 1 ½ łyżki sosu rybnego
• ¼ łyżeczki soli
• 1 łyżeczka cukru (pomijamy przy ananasie z puszki)
• garść świeżo posiekanej natki kolendry
• 4 łyżki oleju

Wykonanie:
W ciężkiej patelni usmaż na wolnym ogniu czosnek i cebulę aż będą miękkie (3-5 minut) dodaj chili i ananasa, smaż co jakiś czas mieszając przez około 5 minut. Dodaj sos rybny, cukier i sól i podsmaż przez 30 sekund. Pozwól, aby sos wystygł do temperatury pokojowej, wtedy dodaj świeżo posiekana natkę kolendry.
Kiedy sos będzie stygł przygotuj do grillowania rybę: posól ją i nasmaruj oliwą – rybę należy grillować na średnio nagrzanym grillu przez około 5-6 minut z każdej strony.
Rybę dodajemy z przygotowanym wcześniej sosem ananasowym.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *