Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Panga w zielonym pieprzu

Składniki:

    • 1 duży lub 2 mniejsze filety z pangi ze skórą (łososia, sandacza…)
    • 2 łyżki obsączonego z zalewy zielonego pieprzu
    • mąka
    • 2 łyżki oleju
    • 3 łyżki masła
    • 1 łyżka obsączonych z zalewy kaparów
    • sok z 1 cytryny
    • sól, biały pieprz mielony


    Sposób przyrządzenia:
    Rybę umyć, dokładnie osuszyć. Przyprawić solą i pieprzem, odstawić na 30 minut. Mąkę rozsypać na blacie kuchennym i obtoczyć w niej filet, nadmiar strząsnąć. Na dużej patelni rozgrzać olej i jedną łyżkę masła. Usmażyć na nim rybę (skórą na dół) aż do momentu zezłocenia się skórki. Ostrożnie aby się nie rozpadła przełożyć rybę na gorący półmisek. Na małej patelni rozgrzać resztę masła, dodać kapary, pieprz i sok z cytryny, chwilę gotować. Uzyskanym sosem polać rybę i podawać.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *