Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: kapary

Pesto z kaparami i orzechami włoskimi

Wyszukaj swój przepis i ciesz się znakomitym smakiem. Pesto z kaparami i orzechami włoskimi. Przepis zawiera: natkę pietruszki, czosnek, kapary, orzechy włoskie. 
 

Składniki:

  • 50 g świeżej natki pietruszki
  • 2 ząbki czosnku
  • 80 g włoskich orzechów
  • 2 łyżki kaparów
  • 180 ml oliwy 
  • 5 łyżek świeżo startego sera cheddar
  • sól 
  • pieprz
 

Pasta z zielonych oliwek Julii

Wyszukaj swój przepis i ciesz się znakomitym smakiem. Pasta z zielonych oliwek Julii. Do jej wykonania oprócz oliwek potrzebujesz: kaparów, natki pietruszki, czosnku i oliwy z oliwek. 
 

Składniki:

  • 2 garście oliwek zielonych
  • 1 garść natki pietruszki
  • 1 łyżka kaparów 
  • ½ łyżeczki majeranku
  • 1 ząbek czosnku
  • 3 łyżki oliwy z oliwek 
  • sól
  • pieprz 

Tapenada Marceliny

Wyszukaj swój przepis na znakomitą, aromatyczną tapenadę Marceliny. Aby ją wykonać  potrzebujesz: zielonych oliwek, kaparów, czosnku, soku z cytryny i natki pietruszki. 
 

Składniki:

  • 1 szkl zielonych oliwek 
  • 1 łyżeczka kaparów
  • 2 ząbki czosnku
  • 1 gałązka natki pietruszki
  • 1 łyżeczka soku z cytryny
  • 3 łyżki oliwy
  • pieprz
  • sól 

Tapenada przepisu Ewy

Wyszukaj swój ulubiony przepis i ciesz się znakomitym smakiem. Tapenada przepisu Ewy. Aby ją przygotować potrzebujesz: zielonych oliwek, kaparów, czosnku i oliwy z oliwek. 
 

Składniki:

  • 100 g zielonych oliwek
  • 1 łyżeczka kaparów
  • 2 ząbki czosnku
  • 1 łyżeczka soku z cytryny 
  • 4 łyżki oliwy z oliwek
  • 1 łyżeczka natki pietruszki
  • kilka listków bazylii
  • pieprz