Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: filety z pangi

Panga w piwnym cieście Iwony

Składniki: 6 filetów z pangi sok z cytryny sól, pieprz do smaku 2 jajka 20 dkg maki 1 szklanka jasnego piwa 3 łyżki maki olej do smażenia Sos: szklanka majonezu 3 łyżki kwaśnej śmietany ½  szklanki posiekanego zielonego koperku Sposób przyrządzenia: Filety z pangi umyć, osączyć na papierowym ręczniku, podzielić  na porcje, skropić sokiem z…

Panga z czosnkiem w ostrej czerwonej papryce Iwony

Składniki: 6 płatów pangi 2 łyżki mąki 3-4 pomidory 1 łyżka ostrej sproszkowanej papryki 3 czerwone papryki 3-4 ząbki czosnku sól, pieprz do smaku olej/1 szklanka/ Sposób przyrządzenia: Filety pangi pokroić na kawałki, oprószyć mąką i smażyć  na oliwie na złocisty kolor z każdej strony. Na drugiej patelni wlać pozostały olej, dodać obrany, przeciśnięty  przez…

Panga w maladze Iwony

Składniki: 5 płatów pangi 3 jajka ½ szklanki śmietany kremówki włoszczyzna szczypta przyprawy do ryb ½ szklanki orzechów włoskich ½ szklanki  rodzynek szklanka malagi 8 łyżeczek  żelatyny 1 duża cebula 2 ząbki czosnku 1 bułka kajzerka olej sól, pieprz do smaku Sposób przyrządzenia: Włoszczyznę  ugotować, zostawić wywar, cebulę  obrać, zeszklić na oleju, bułkę  namoczyć. Rybę…

Panga w sosie śmietanowo-pieczarkowym

Składniki: 1 kg pangi 0,6 l śmietany 30 dag pieczarek olej mąka 2 cebule koperek cytryna sól pieprz Sposób wykonania: Pange skropić sokiem z cytryny i oprószyć solą oraz pieprzem. Następnie pieczarki pokroić w plasterki a cebulę posiekać i razem przesmażyć na rozgrzanym oleju. Wówczas zalać je śmietaną i trzymać na małym ogniu około 15…