- Wigilijny pstrąg w sosie kaparowo cytrynowym
- Wigilijne filety z karmazyna w kukurydzianej panierce
- Wigilijne zawijańce z filetów soli
- Wigilijne krokiety rybne
- Wigilijny karp z pikantnym dipem
- Wigilijna sieja z farszem
- Łosoś po kaszubsku
- Panga w musztardowej panierce
- Dorsz w chrzanie
- Rybka Marzeny
- Lin w galarecie
- Karp smażony
- Przysmak wędkarza
- Panga na żyletkach
- Dorsz w ostrym cieście
- Rybka na ostro
- Panga na parze
- Panga w musztardowo serowej pierzynie
- Mintaj pod kołderką
- Dorsz w sosie pomidorowo-ananasowym
- Panga w jarzynach Marzeny
- Pączki z makreli
- Sandacz po meksykańsku
- Pstrąg w pieczarkach Wioli
- Zrazy rybne
- Mintaj duszony w papryce
- Śledzie w cieście
- Pomidory z rybą
- Zrazy z łososia
- Łosoś pieczony z cukinią
- Rybka marynowana
- Halibut z kokosem i imbirem
- Flądra z kaparami i orzeszkami
- Łosoś z krewetkami i parmezanem
- Karp po amursku
- Karmazyn w warzywach
- Dorsz z włoszczyzną
- Faszerowane pstrągi Marzeny
- Okoń lub sandacz w folii pieczony
- Rolada z pstraga
- Tatar z pstrąga
- Sandacz w śmietanie z grzybami
- Panga z awokado i kolorowym dresingiem
- Karp lub amur pieczony w bekonie
- Filet z dorsza z pomidorami i oliwkami
- Filet z karpia w pietruszkowo pomarańczowym sosie
- Tilapia z sosem majonezowo czosnkowym
- Flądra z grzybami
- Rolady z flądry z krabowym farszem
- Filet z łososia gotowany na parze
Nowa odsłona popularnego portalu z przepisami kulinarnymi