- Węgorz w sosie koperkowym
- Szczupak pieczony w maśle i koperku.
- Dorsz inaczej czyli zapiekanka.
- Miętus po raz pierwszy, drugi i trzeci
- Z kuchni smakosza sprzed 100 lat- cz.1
- Z kuchni smakosza sprzed 100 lat – cz. 2
- Z kuchni smakosza sprzed 100 lat – cz. 3
- Strogonoff z…. fisha
- Pstrąg na przeziębienie
- Ryby – porady praktyczne
- Przyprawy do ryb
- Kuchnia wędkarska
- Sałatka z matiasów
- Sandacz pieczony z korzeniami
- Śledzie z grzybami po litewsku
- Ryba smażona w marynacie z warzywami
- Karp w szarym sosie
- Szczupak smażony Mariana
- Łosoś po fińsku
- Sandacz ze słoniną
- Ryba pieczona po żydowsku
- Karp z pieczarkami
- Szczupak faszerowany
- Ryba po grecku
- Śledź po kaszubsku
- Szczupak, sandacz, łosoś z rusztu
- Zupa rakowa
- Węgorz po rybacku
- Kulki rybne po żydowsku
- Zupa rybna dla zaawansowanych
- Ryba po nelsońsku
- Karasie w śmietanie
- Karp smażony na maśle
- Karp w galarecie 2
- Zupa rybna z kociołka
- Ryba pieczona po trapersku
- Ryba pieczona po trapersku
- Ryba pieczona na węglach
- Ryba pieczona na węglach 2
- Ryba pieczona na ognisku
Nowa odsłona popularnego portalu z przepisami kulinarnymi