Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Węgorz w sosie koperkowym

Węgorza dokładnie oczyścić ze śluzu i wypatroszyć… NIE ŚCIĄGAĆ SKÓRY!!! Moim zdaniem, podczas smażenia obranego ze skóry węgorza, wytapia się cały, tak charakterystyczny dla niego smak. A więc, tak sprawionego i nie obranego ze skóry węgorza kroimy na kawałki ok. 5 cm. długości. Panierujemy lekko w mące i smażymy na maśle. Dalej przyrządzamy sos koperkowy. Niekoniecznie musi to być sos zgodny z recepturą podaną w książkach kucharskich. Ja rozpuszczam kostkę bulionową w małej ilości wody, dodaję do tego ok. 0,4 – 0,5 l. śmietany i wrzucam 2 pęczki posiekanego koperku. Usmażone wcześniej kawałki węgorza wkładam do tego sosu, chwilę razem podgrzewam i… palce lizać. Polecam gorąco – kto spróbuje pierwszy raz będzie żałował, że do tej pory tego nie jadł.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *