Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Zupa rybna z kociołka

Składniki:

1,5 l wody (najlepiej tej samej, w której złowiliśmy ryby), około 1 kg różnych drobnych ryb (dobrze, jeśli wśród nich trafią się jazgarze i leszcze), przyprawy (sól, liść laurowy, parę ziaren ziela angielskiego i pieprzu ziarnistego), pęczek włoszczyzny bez kapusty, 1 średnia cebula, ewentualnie kawałek dolnej części tataraku.

Sposób przyrządzenia: Nastawiamy w kociołku wywar z warzyw i przypraw. Ryby skrobiemy, patroszymy (pozostawiając pęcherze pławne i głowy bez skrzeli i oczu) i wkładamy do gotującego się wywaru na około 1 godz. dbając o to, aby ogień nie był zbyt mocny. Możemy także 20 min po włożeniu ryby wrzucić do zupy obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki. Po ugotowaniu wyjmujemy ryby, odfiletowujemy je i otrzymane filety wkładamy z powrotem do zupy. Ziemniaki i ryba powinny być trochę rozgotowane aby zupa była bardziej zawiesista, gdyż w warunkach polowych nie mamy śmietany, mąki czy jajka by ją zagęścić.

1 comment for “Zupa rybna z kociołka

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *