- Ryba zapiekana w porach.
- Zapiekanka ziemniaczana z rybą.
- Tilapia w kokosie.
- Łosoś z rusztu lub patelni.
- Miętus w śmietanie zapiekany.
- Łosoś norweski w ziołowej marynacie.
- Czosnkowy łosoś norweski.
- Bouillabaisse – zupa rybna
- Łosoś pieczony w warzywach
- Tilapia – chrupiące filety
- Panga pieczona
- Karp zapiekany na ostro
- Grillowana ryba masłowa z glazurą ze słodkiego chilli
- Ryba Masłowa z masłem cytrynowym
- Dorsz w śmietanie
- Sola
- Zębacz
- Raki z wody
- Raki
- Miętus
- Halibut w sosie
- Halibut
- Łosoś norweski w papilotach
- Sandacz duszony z cebulą
- Mus z tunczyka
- Sashimi z łososia
- Stek z rekina
- Zapiekanka rybna
- Ryba z salsą z kiwi
- Suszone ryby
- Pstrąg faszerowany trochę inaczej
- Łosoś w śmietanie z kluseczkami
- Ryba w cieście na sposób angielski
- Ryba po grecku
- Ryba smażona w marynacie
- Sandacz po wiejsku
- Pstrąg w imbirze
- Zapiekanka rybna
- Pasta wykwintna z łososiem
- Łosoś norweski w kolorowym pieprzu
- Filety rybne duszone w winie
- Halibut z pieczarkami
- Pstrąg faszerowany 2
- Marynata do ryb
- Pasta z wędzonej makreli
- Karp w cieście naleśnikowym
- Karp w galarecie po węgiersku
- Dorsz w pikantnym czerwonym sosie
- Łosoś marynowany koniakiem
- Ryba w sosie czosnkowym
Nowa odsłona popularnego portalu z przepisami kulinarnymi