Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Zapiekanka ziemniaczana z rybą.

Skład:

  • filet ryby o zwartych mięśniach
  • małe ziemniaki
  • 2 kolorowe papryki
  • kukurydza konserwowa
  • czosnek
  • oliwa z oliwek
  • sól, pieprz

Sposób przygotowania:
Wyszorowane pod bieżącą wodą ziemniaki gotujemy w mundurkach przez 10, 15 minut. Ziemniaki nie mogą być dogotowane. Oczyszczoną kolorową paprykę kroimy w drobną kostkę, podobnie żółty ser, dodajemy odsączoną kukurydzę, mieszamy, przyprawiamy i skrapiamy oliwą. Ziemniaki kroimy w plasterki, układamy na dnie naczynia żaroodpornego, przyprawiamy, dodajemy zgnieciony ząbek czosnku, skrapiamy oliwą. Na warstwie ziemniaków kładziemy umytą i starannie wyfiletowaną rybę i całość pokrywamy mieszanką kukurydzy, papryk i sera. Zapiekamy przez 10 – 15 minut w piekarniku o temperaturze 200 stopni.

1 comment for “Zapiekanka ziemniaczana z rybą.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *