Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: z ryby

Pulpety rybne Marii

Wypróbuj dziś nasz przepis na pulpety rybne. Do ich wykonania potrzebujesz: filetów dorsza, cebuli, czosnku, jajek i kajzerki. 
 

Składniki:

  • 1 kg dorsza
  • 2 cebule
  • 2 ząbki czosnku
  • 2 jajka
  • 1 kajzerka
  • mleko do namoczenia bułki
  • mąka do panierowania kotletów
  • masło do smażenia
  • sól
  • pieprz

Klopsy rybne Beaty

Gorąco polecamy sprawdzony przepis na klopsy rybne. Do ich wykonania potrzebujesz: filetu rybnego, jajka, cebuli, kajzerki i przypraw.  
 

Składniki:

  • 60 dag fileta rybnego
  • 10 dag boczku wędzonego
  • 1 cebula
  • 1 jajko
  • sucha kajzerka 
  • 1 szkl mleka
  • ½ łyżeczki tymianku
  • sól
  • pieprz
  • olej do smażenia 

Sandacz

Sandacz to drapieżna ryba słodkowodna. Przyrodni brat okonia którego opisano w poprzednim poście. Dorasta jednak do znacznie większych rozmiarów. Maksymalna waga złowionego dotychczas sandacza to 13 kg i 130 cm długości. Ze względy na walory kulinarne jest hodowany w stawach. Mięso sandacza jest białe, jędrne. Nadaje się do przyrządzania wielu potraw. Znakomicie smakuje zarówno smażone…