Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Zębacz

Witam wszystkich zainteresowanych zrobieniem Zębacza jako głównego posiłku przy kolacji. Osobiście kupiłem tą rybą z myślą, aby skosztować ją w/g przepisu, ale takiego nie znalazłem nigdzie i przyszło mi samemu testować, no i wytestowałem

Składniki:

    • 1 kg Zębacza
    • pół cytryny
    • przyprawa do ryb
    • pieprz i sól
    • mąka

    Sposób przyrządzenia:
    Rybę rozmrażamy, gotujemy wodę, wrzucamy rybę na wrzątek, gotujemy na dużym ogniu przez 10 min. uważając, żeby nie wykipiała woda. Wyciągamy Zębacza, czekamy aż wystygnie, odrywamy skórę od części mięsnej, skrapiamy cytryną, posypujemy przyprawą w/g uznania, sól i pieprz też do smaku, posypujemy mąką i na patelnie zamkniętą. Smażymy na wolnym ogniu do zarumienienia. Jest to prosty przepis jak na każdą rybę, ale patent był taki aby ją najpierw wrzucić na wrzątek. Zapraszam do testowania. Pozdrawiam

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *