Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Zrazy z łososia

Składniki:

  • 5 płatów wędzonego łososia
  • 2 jajka
  • Mały kawałek żółtego sera
  • Majonez
  • Żelatyna
  • Kostka rosołowa
  • Papryka kolorowa
  • Szczypior
  • Przyprawy


Sposób przyrządzenia:

Na rozłożony płat łososia ułożyć najpierw starty ser, a na niego mieszankę jajeczną. Całość zawinąć w roladki i ułożyć na półmisku (musi być dość głęboki) i obsypać pokrojoną w kostkę, kolorową papryką. Przyozdobić wg uznania np. koperkiem i lionką. Przygotować wywar z rosołku drobiowego, dodając do niego zalecaną na opakowaniu ilość żelatyny spożywczej i odstawić do wystygnięcia. Przecedzić wywar przez sitko. Kiedy rosołek zaczyna tężeć zalać nasze roladki tak, aby nie były całe w galarecie, ale żeby galareta pozostała także na wystających częściach zrazików, (co zapobiegnie zasychaniu mięsa ryby).
„Zrazy łososiowe w galarecie” to jeden z przebojów mojego stołu. Kuszą wyglądem i zachwycają smakiem. Łączą tradycyjne faszerowane jaja z nowoczesną forma podawania serów i ryb. Bardzo polecam, jako zimną przystawkę.
Przepis nadesłany na konkurs Wakacyjny konkurs Pychotka.pl i Manta Milena Białek.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *