Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Roladki z kurzych piersi Mileny

Składniki:

  • 2 pojedyncze piersi z kurczaka (powinny być duże i szerokie)
  • 4 plastry sera topionego plastrowanego
  • 12 suszonych śliwek
  • vegeta
  • Zioła prowansalskie
  • Mąka do panierki
  • Wykałaczki do spięcia zrazów
  • 20 dkg kurek
  • Sos borowikowy


Sposób przyrządzenia:

Piersi drobiowe przekroić wzdłuż otrzymując z dwóch piersi cztery. Następnie rozbić każdą na cienkie płaty (najlepiej przez folię). Płaty posypać lekko vegetą i oprószyć ziołami prowansalskimi, a potem położyć na wierzchu plasterek sera a na nim po trzy śliwki. Zwinąć zrazy, spiąć wykałaczką i z wierzchu także lekko przyprawić vegetą i oprószyć ziołami.
Obtoczyć w mące i układać na rozgrzanej oliwie, (aby zarumienić mięso), po chwili zmniejszyć ogień, przykryć patelnię i dusić ok. 10-15 minut. Kurki podsmażyć, zalać wodą
i dorobić doń sos zgodnie z przepisem umieszczonym na opakowaniu. Podawać na ciepło ozdobione wg upodobania.
 „Kurze cycuszki” ze śliwkami kalifornijskimi i serem możemy grilować, ale bez wcześniejszego obtaczania w mące. W domu możemy ją podawać z sosem lub bez. Zawsze smakuje znakomicie i gwarantuje niezapomniane przeżycia smakowe naszym gościom.
Bardzo polecam, jako danie nowoczesne, eleganckie i wyjątkowo smaczne.
Przepis nadesłany na konkurs  Wakacyjny konkurs Pychotka.pl i Manta Milena Białek

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *