Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Pomidory z rybą

Składniki:

  • 4 pomidory
  • 20 dag. mrożonych filetów z pangi
  • garść dowolnych ziół
  • 1/2 cytryny
  • sól
  • pieprz


Sposób przyrządzenia:

Pomidory ponacinać na krzyż/ tak ,aby nie przekroić do końca/.Rozmrożone filety pokroić w paski. Posypać solą,  pieprzem i skropić sokiem z cytryny. W nacięciach pomidorów umieścić porcje ziół i ryby, związać nitką. Przełożyć na blachę i wsunąć do nagrzanego piekarnika i piec  20 minut  w temperaturze 180 stopni. Gotowe danie przełożyć na talerze i podawać na gorąco.
Przepis nadesłany na konkurs Wakacyjny konkurs Pychotka.pl i Manta. Marzena Gad.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *