- Cukinia po meksykańsku
- Brokułowe krokieciki
- Potrawka chińska
- Gazpacho
- Gulasz wegetariański Marzeny
- Fasolka szparagowa w pomidorach
- Ryż z sosem ostro-kwaśnym
- Dyniowe przysmaki (7)
- Krokiety ze szpinakiem
- Bakłażany z młodymi ziemniaczkami w sosie czosnkowym
- Kotlety cukiniowe z miętą
- Bigosik z dyni po grecku
- Młode ziemniaczki z cytryną i oliwkami
- Placuszki z marchwi
- Kotleciki z młodej kapusty i sera
- Makarom z cukinią
- Fasolka szparagowa z pomidorami i orzechami
- Młoda kapusta z galuszkami
- Ryż z owocami i orzechami
- Warzywne chili
- Makaron z tofu, warzywami i ostrym sosem orzechowym
- Mleko migdałowe
- Pychota z ryżu
- Ratatouille Joanny
- Mix warzywny duszony
- Kotleciki z grzybów i ryżu
- Gołąbki wegetariańskie
- Mix warzywno grzybowy z piekarnika
- Masło klarowane i czosnkowe piure
- Kluchy z sera i ziemniaków (pielmienie)
- Warzywa z piekarnika 2
- Curry z rzodkiewki, ziemniaków i groszku
- Tofu w ostrym szpinakowym sosie
- Hinduska zupa z soczewicy
- Zrazy z soczewicy i marchewki
- Pasta z zielonego groszku
- Wegetariańskie curry Joanny
- Hamburgery z tofu
- Spaghetti wegetariańskie I
- Wegetariańskie pierogi z pikantnym farszem
- Humus czosnkowo cebulowy
- Soczewica i czarna fasola w chili
- Naleśniki wegetariańskie
- Risotto wegetariańskie
- Sandwicz wegetariański
- Domowe musli
- Babka z marchewki i cukinii
- Fasolka szparagowa z ciecierzycą po azjatycku
- Ryż z sosem kokosowym i z mango
- Warzywa z piekarnika
Nowa odsłona popularnego portalu z przepisami kulinarnymi