Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Potrawka chińska

 Składniki:

  • 1/2 kg mięsa mielonego
  • 3 średnie cebule pokrojone w paski ( nie koniecznie musi być)
  • 1/2 kg pieczarek także pokrojonych w paski
  • 1 puszka kukurydzy
  • 1 puszka czerwonej fasoli
  • 1 słoik papryki konserwowej pokrojonej w paski
  • olej
  • mieszanka chińska mrożona
  • 1 łyżeczka oregano
  • 1 mały słoik koncentratu pomidorowego
  • 2 kostki rosołowe(rozpuścić w 1/2 l. wody)
  • bułka tarta


Sposób przyrządzenia:

Cebulę i pieczarki smażymy na oleju, dodajemy pozostałe warzywa(mrożone również) podlewamy bulionem i dusimy ok. 15 min. Z mięsa mielonego przygotowanego jak na kotlety mielone formujemy kotleciki wielkości łyżeczki od herbaty. Obtaczamy w bułce i smażymy. Dodajemy do warzyw, chwilkę gotujemy można dolać ok.1 l. wody by potrawa nie była zbyt gęsta i doprawić do smaku. Zaprawiamy nasze danie wodą z koncentratem pomidorowym z odrobiną mąki, aby danie nie było zbyt wodniste.
Przepis przesłała na "Wakacyjny konkurs Pychotka.pl i Manta" Wioletta Luter

 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *