- Pieczony pstrąg w jarzynach
- Panga duszona z bakaliami
- Filety śledziowe z żurawiną
- Śledzie zapiekane w kapuście
- Śledzie w sosie śmietanowo- majonezowym
- Ryba z jajkami
- Faszerowane pstrągi
- Ryba panga na buraczkach
- Filet z dorsza z duszoną papryką
- Filet ze szczupaka zapiekany z pomidorem
- Filet z sandacza na sposób orientalny
- Sandacz w galarecie
- Filet z sandacza w pomarańczach
- Panga w ostrej marynacie
- Tatar z wędzonego łososia
- Filety z pangi w piwnym cieście
- Smażone paski rybne w sosie
- Pasta z wędzonego dorsza i koncentratu pomidorowego
- Tilapia z czosnkową pastą
- Ryba panga w ziołach
- Śledzie z jabłkiem
- Śledzie marynowane w jarzynach
- Filet ze szczupaka z cukinią i grzybami
- Filet z pangi w zielonym sosie
- Sandacz w śmietanowym sosie
- Filet z sandacza w kwaśno ostrym sosie
- Lekkostrawne pulpety z pangi
- Panga w pomidorach
- Panga w sosie po grecku
- Okoń w aromatycznym sosie
- Paszteciki z wędzonym łososiem
- Panga z warzywami marynowana
- Filety śledziowe w plastrach łososia
- Śledzie z oscypkiem
- Tuńczyk w makaronie
- Panga w boczku zapiekana w piekarniku
- Panga zapiekana w sosie beszamelowym
- Śledź w oliwie z musztardą
- Pasta rybna z tuńczykiem
- Panga w makowej skorupce
- Grillowany tuńczyk
- Okoń w zielonym sosie
- Barwena z oliwkami
- Kotlety rybne z pangi
- Panga w zalewie
- Panga w sosie chrzanowym
- Szaszłyki rybne
- Przystawka z łososia i tuńczyka
- Przekąska z matiasa
- Tatar z pstrąga z pumperniklem
Nowa odsłona popularnego portalu z przepisami kulinarnymi