- Karp faszerowany pieczony
- Karp po żydowsku jako potrawa Wigilijna
- Roladki ze szczupaka
- Panga lub tilapia w estragonie
- Łosoś w marynacie
- Wigilijny karp w galarecie
- Filety śledziowe z oscypkiem
- Roladki z filetów śledziowych
- Świąteczny śledź
- Panga w galarecie
- Wigilijny karp faszerowany łososiem
- Wigilijny karp z grzybami i koperkiem gotowany na parze
- Wigilijny karp z piekarnika
- Wigilijny karp panierowany w grzankach
- Wigilijny pstrąg w cieście
- Wigilijny filet z łososia w winnym sosie
- Wigilijny pstrąg z estragonem w białym winie
- Wigilijny pstrąg w migdałowej panierce
- Łosoś na parze z cebulą i pomidorami
- Panga z majonezem i czosnkiem
- Panga w wytrawnym winie
- Panga na ostro w panierce
- Śledź w śmietanie Jadwigi
- Śledziowe kotleciki Iwony
- Pasta ze śledzi z cebulką
- Pasta ze śledzi i jabłek
- Łosoś w sosie ćwikłowym
- Przekąska z filetów rybnych z cebulką
- Szaszłyk z pangi lub sandacza z ananasem i papryką
- Gulasz z karpia, lina, sandacza lub okonia
- Filety z pangi lub tilapii zapiekane z jajkiem
- Panga lub tilapia w sosie orzechowym
- Panga w słodkim sosie
- Tilapia w sosie z bazylii
- Filety z pangi o chrzanowym smaku
- Ryba zapiekana z kolendrą
- Pstrąg z pieca
- Szczupak szpikowany słoniną
- Sardynki marynowane
- Sieja pieczona z selerem
- Gulasz rybny z ziemniakami
- Karp z pieca
- Pieczone śledzie z cebulką
- Marynowane roladki z soli
- Pasta śledziowa z szynką
- Płaty śledziowe ze śliwką i morelą
- Karp w sosie miodowym w migdałach
- Smażony karp w cytrynie
- Pstrą w galarecie z papryką i kukurydzą
- Koreczki śledziowe ze śliwkami
Nowa odsłona popularnego portalu z przepisami kulinarnymi