Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Roladki z filetów śledziowych

Składniki:

  • 4 filety śledziowe
  • 20 dkg wędzonego łososia w plasterkach
  • 2 cytryny
  • 100 ml białego wytrawnego wina
  • 2 łyżki masła
  • ½ szklanki szpinaku
  • 1 ½ łyżki mąki ziemniaczanej
  • sól, pieprz do smaku

    Sposób przyrządzenia:
    Szpinak opłukać i na sicie przelać wrzątkiem, a potem zimną wodą. Na folii aluminiowej ułożyć płaty wędzonego łososia tak, aby zachodziły na siebie. Płaty pokrywamy przygotowanym szpinakiem i na szpinak kładziemy śledzie.Za pomocą foli zwijamy ciasno roladę i wkładamy do lodówki na około godzinę. W garnuszku zagotowujemy wino z sokiem z cytryny i  zagęszczamy mąką ziemniaczaną rozprowadzoną w niewielkiej ilości zimnej wody. Doprowadzamy do wrzenia. Pod koniec gotowania dodajemy masło, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Na półmisek wykładamy odwiniętą z folii roladę, dzielimy na porcje, dekorujemy plasterkami cytryny. Posypujemy grubo zmielonym pieprzem. Podajemy z sosem.

     

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *