Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: z ryb przepis

Karp faszerowany pieczony

Składniki: 1 ½ kg karpia 30 dkg pieczarek 3 dkg masła 3 jajka sól, pieprz do smaku olej do smażenia 10 dkg bułki tartej 1/8 litra śmietany Sposób przyrządzenia: Karpia wypatroszyć, z głowy wyjąć oczy. Rybę umyć, osączyć na papierowym ręczniku i natrzeć solą. Pieczarki oczyścić, opłukać, obrać ze skórki. Trzony i kapelusze pieczarek pokroić…

Karp po żydowsku jako potrawa Wigilijna

Składniki: 1 karp około 2 kg 1 paczuszka rodzynek/ sułtanki/ 1/8 litra jasnego piwa 1 duża cebula 7dkg masła 6 szt goździków 1 łyżeczka otartej skórki cytrynowej 2 łyżki soku z cytryny sól, pieprz do smaku Sposób przyrządzenia: Karpia wypatroszyć, umyć, odciąć głowę, opłukać, osączyć na papierowym ręczniku, pokroić w dzwonki o szerokości około 2-3…

Panga lub tilapia w estragonie

Składniki: 1 kg pangi lub tilapii 4 łyżki masła 2 pęczki świeżego estragonu 2 cytryny sól, pieprz do smaku Sposób przyrządzenia: Rybę umyć, osączyć na papierowym ręczniku, skropić sokiem z połowy cytryny, kilka plasterków pozostawić do dekoracji. Masło utrzeć z solą i pieprzem, posmarować ryby na wierzchu i w środku. Estragon opłukać, połowę włożyć do…