Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Filet z pangi w zielonym sosie

Składniki:

  • 50 dkg filetów z pangi
  • 1 łyżka oleju
  • 1 łyżka masła
  • 1 cebula
  • 2 łyżki mąki pszennej
  • 3 łyżki posiekanej natki pietruszki i koperku
  • 2 łyżki soku z cytryny
  • sól, pieprz


    Sposób przyrządzenia:

    Umyte i osuszone porcje ryby przyprawić solą i pieprzem. Cebulę obrać, pokroić w kostkę. Na patelni rozgrzać olej, dodać masło i cebulę, zeszklić ją uważając aby się nie przyrumieniła. Używając łyżki cedzakowej wyłożyć cebulkę na talerzyk. Na pozostałym tłuszczy obsmażyć rybę, dodać cebulę, podlać odrobiną wody, powoli dusić. W międzyczasie wymieszać mąkę z  ½ szklanki mąki, dodać zieleninę, całość wlać do duszącej się ryby. Doprowadzić do wrzenia ostrożnie mieszając, dodać sok z cytryny, skorygować smak przyprawami. Po 5 minutach gotowe danie ryne możemy podawać. Jako dodatek proponuję ziemniaki i zieleninę.

  • Dodaj komentarz

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *