Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Panga w sosie chrzanowym

Składniki:

  • 80 dkg filetów z pangi
  • 1 kg innej mrożonej ryby
  • 4 dkg tłuszczu
  • sól

    Sos chrzanowy
    składniki:

  • 10 dkg tartego chrzanu
  • 4 dkg masła
  • 3 dkg mąki
  • ½ szklanki śmietany
  • wywar
  • sól,cukier,ocet,1/4 l rosołu lub wywaru jarzynowego
  • 1-2 żółtka

    Sposób przyrządzenia;
    Filet z pangi i inną rybę, opłukać ,osolić, skropić octem . Ułożyć na ogniotrwałym półmisku ,polać stopniowo tłuszczem, wstawić do nagrzanego piekarnika i podpiec. Podlewać utworzonym sosem. Przygotować sos chrzanowy. Masło stopić, dodać
    mąkę, zasmażyć, rozprowadzić zimnym wywarem lub rosołem ,zagotować, dodać chrzan wymieszać, wlać śmietanę  przyprawić  solą, cukrem i octem. Połączyć z żółtkami, podgrzać mieszając. Rybę wyjąć z piekarnika osączyć z powstałego sosu, ułożyć na długim półmisku, obłożyć gęstym, zimnym sosem chrzanowym. Przybrać zieloną pietruszką.

  • Dodaj komentarz

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *