Wołowina
- Pieczony udziec wieprzowy ala dzik
- Schab pieczony
- Skrzydełka z kurczaka ala KFC
- Pasztet z młodego prosięcia
- Wieprzowina na ostro
- Golonka po chińsku
- Golonka w galarecie
- Rulon z boczku
- Tokany z wieprzowiny
- Zrazy po nelsońsku
- Schab rajców
- Rulon staromiejski
- Szaszłyki wieprzowe
- Pieczony kurczak z listkami szałwi
- Pieczony kurczak w warzywach
- Kurczak z winogronami
- Polędwiczki wieprzowe ze śliwkami i orzechami
- Pieczeń huzarska
- Argentyński soczysty stek wołowy z rusztu
- Wołowina po chińsku duszona na ostro
- Kieszonki schabowe z pieczarkami i serem
- Cynaderki wieprzowe z kaszą
- Boczek wieprzowy duszony ze słodką kapustą
- Polędwica w sosie borowikowym
- Pieczeń wieprzowa duszona
- Polędwica wołowa w bekonie
- Polędwica wieprzowa
- Szynka świeża z młodego wieprza
- Tygielek z klopsikami
- Sztufada
- Egzotyczna potrawka z wątróbką
- Cymes z wołowiny
- Bobotie
- Wieprzowina z soczewicą
- Wieprzowina z kurczakiem (Antyle)
- Filety z kurczaka na szpinaku
- Rostbef wołowy w sosie chrzanowym
- Karkówka Pawie oczko
- Rolada z piersi kurczaka w stylu greckim
- Kurczak z ryżem
- Pieczeń pod chrupiącą skórką
- Kurczak po polsku
- Kurczak w sosie pomarańczowym
- Aromatyczna golonka
- Gulasz z kalafiorem
- Curry z kurczaka z ananasem
- Skrzydełka kurczaka po teksańsku
- Udka z kurczaka na sposób włoski
- Potrawka z kurczaka
- Zraziki mielone
Wieprzowina