Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Golonka po chińsku

Składniki:

  • 2 średnie golonki
  • 4 średnie cebule
  • 1 główka czosnku
  • 1 kartofelek imbiru
  • 3 średnie b. ostre papryki (czerwona peperoni lub chili)
  • 1/2 szklanki sosu sojowego
  • 1/3 szklanki wódki
  • 5 łyżek stołowych cukru

Sposób przyrządzania:
1. Golonki umyć i wysuszyć , następnie ponacinać co 1,5 cm w najgrubszych miejscach . Włożyć je do garnka i zalać woda do całkowitego ich zakrycia. Po odszumowaniu gotować 20 min na ostrym ogniu . Następnie odlać nie więcej niz. 1/2 wody do innego naczynia ( w przypadku szybszego odparowania sosu można będzie uzupełnić tym wywarem).
2. Sos: cebule pokroić w średnią kostkę , czosnek i imbir w drobna kostkę , paprykę po odcięciu tylko koconka przeciąć na pól i kroić w poprzek, dodać sos sojowy , wódkę , cukier .
3. Dodać do gotującej się golonki i gotować przez 3 godziny (co 30 min należy pamiętać o przewracaniu golonki ). Jeśli lubi się golonkę b. miękką to przez ostatnie 40 min należy ją gotować pod przykryciem.
4. Podać golonkę na półmisku (można wcześniej oddzielić kość) i połać sosem. Uwaga : W trakcie gotowania po ok. 1,5 godz. Sprawdzić sos ,jeśli będzie za mało ostry można go uzupełnić ostrym sosem chili

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *