Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: z wieprzowiny

Wieprzowa przekąska na patyku

Przepisy na wieprzowinę warte spróbowania. Wieprzowa przekąska na patyku. Do wykonania tego przepisu potrzebujesz: wieprzowiny, czosnku, cynamonu i kuminu. 
 

Składniki:

  • 750 gram szynki wieprzowej
  • 2 ząbki czosnku
  • ½  łyżeczki cynamonu
  • ½  łyżeczki kminu rzymskiego
  • 1 łyżeczka suszonego oregano
  • ½  łyczki ostrej papryki
  • 200 ml soku z pomarańczy
  • sól 
  • pieprz

Pieczona łopatka wieprzowa Renaty

Kolejny przepis na znakomity kawałek wieprzowiny. Tym razem łopatka w roli głównej. Do wykonania tego przepisu potrzebujesz: łopatki wieprzowej, czosnku, kolendry, miodu i oliwy z oliwek. 
 

Składniki:

  • 1 kg łopatki wieprzowej 
  • 3 ząbki czosnku
  • 1/2 łyżeczki kolendry
  • 1/2 łyżeczki curry
  • 2 łyżki sosu teriyaki
  • 1/2 łyżki miodu
  • 3 łyżki oliwy z oliwek 
  • 2 łyżki przyprawy grill ziołowy
  • sól 
  • pieprz

Żeberka pieczone Dagmary

Znakomity przepis na żeberka. Musisz je wypróbować. Żeberka pieczone Dagmary. Przepis zawiera; żeberka wieprzowe, ketchup, koncentrat pomidorowy oraz zioła prowansalskie. 
 

Składniki:

  • 1 kg żeberek 
  • ½ szkl ketchupu
  • 2 łyżki koncentratu pomidorowego
  • ¾ szkl soku pomarańczowego
  • 1 łyżeczka papryki
  • 1 łyżeczka ziół prowansalskich 
  • ½ łyżeczki cukru
  • 3 łyżki oliwy z oliwek
  • sól
  • pieprz
 

Gulasz przepisu Sylwii

Zastanawiasz się co przygotować dziś na obiad? Przyrządź znakomity gulasz przepisu Sylwii. Lista zakupów: mięso wieprzowe, cebula, rozmaryn, czosnek i tymianek.   
 

Składniki:

  • 500 g mięsa wieprzowego 
  • 1 cebula
  • 3 listki laurowe
  • 3 gałązki świeżego rozmarynu
  • 4 ziarna ziela angielskiego
  • 1 łyżeczka tymianku
  • 1 ząbek czosnku
  • oliwa z oliwek do smażenia
  • 1 litr wody
  • sól
  • pieprz