Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Wieprzowa przekąska na patyku

Przepisy na wieprzowinę warte spróbowania. Wieprzowa przekąska na patyku. Do wykonania tego przepisu potrzebujesz: wieprzowiny, czosnku, cynamonu i kuminu. 
 

Składniki:

  • 750 gram szynki wieprzowej
  • 2 ząbki czosnku
  • ½  łyżeczki cynamonu
  • ½  łyżeczki kminu rzymskiego
  • 1 łyżeczka suszonego oregano
  • ½  łyczki ostrej papryki
  • 200 ml soku z pomarańczy
  • sól 
  • pieprz

Sposób wykonania:

  1. Wieprzowinę dokładnie oczyścić.
    Następnie dużym nożem odcinać od niej cienkie plasterki.
    Obrany czosnek przecisnąć przez praskę i zalać go sokiem z pomarańczy.
    Dodać jeszcze cynamon, kmin, oregano oraz ostrą paprykę.
    Dokładnie wymieszać i doprawić jeszcze do smaku solą oraz pieprzem.
    Do powstałej marynaty wrzucić mięso.
    Wstawić do lodówki i marynować całą noc.
    Następnego dnia nabijać kawałki mięsa na patyczki od szaszłyków.
    Ułożyć je na ruszcie i wstawić do piekarnika rozgrzanego do 190 stopni.
    Piec około 45 minut.
     

Liczba porcji: 5

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *